Të rigjenerosh dhe ripërdorësh asfaltin e frezuar? Tani është e mundur!

Çdo vit në Itali ka një prodhim të asfaltit të frezuar prej rreth dhjetë milion ton, një material ky “i konsideruar” inert, prandaj edhe i nënshtrohet deponimit në landfill. Megjithatë, rimëkëmbja e tij, ashtu siç ndodh tashmë në shumicën e vendeve evropiane, mund të garantojë kursime prej 500 milionë euro në vit, një vlerë që Read more about Të rigjenerosh dhe ripërdorësh asfaltin e frezuar? Tani është e mundur![…]

Rregullues gropash infrared me performancë të lartë për mirëmbajtjen e rrugëve

Rregullues gropash infrared – Teknologji inovative e afirmuar nga KM International – TS Asfalti – B&T Constructions. Asfalti është material i cili i nënshtrohet një konsumimi të përditshëm, gërvishtjeve dhe agjentëve atmosferikë. Ndaj, kujdesi dhe mirëmbajtja e tij janë të domosdoshme për të shmangur përkeqësimin e zonës që i nënshtrohet dështimit, gjë që mund të Read more about Rregullues gropash infrared me performancë të lartë për mirëmbajtjen e rrugëve[…]