Riciklimi i asfaltit të frezuar, copëtuar apo thyer KM-T2

Riciklimi i Asfaltit të Frezuar, Copëtuar apo Thyer – KM-T2 Ricikluesi i asfaltit KM-T2 mundëson: (3.5) ton asfalt në orë duke përdorur asfaltin e copëtuar, të thyer ose të frezuar. Çmime nga 12€ në 16€ për ton asfalti. Përdorimi i asfaltit të ricikluar nuk është vetëm një zgjedhje mjedisore, por edhe INTELIGJENTE. Kursimet në buxhetin Read more about Riciklimi i asfaltit të frezuar, copëtuar apo thyer KM-T2[…]

Të rigjenerosh dhe ripërdorësh asfaltin e frezuar? Tani është e mundur!

Çdo vit në Itali ka një prodhim të asfaltit të frezuar prej rreth dhjetë milion ton, një material ky “i konsideruar” inert, prandaj edhe i nënshtrohet deponimit në landfill. Megjithatë, rimëkëmbja e tij, ashtu siç ndodh tashmë në shumicën e vendeve evropiane, mund të garantojë kursime prej 500 milionë euro në vit, një vlerë që Read more about Të rigjenerosh dhe ripërdorësh asfaltin e frezuar? Tani është e mundur![…]

Rregullues gropash infrared me performancë të lartë për mirëmbajtjen e rrugëve

Rregullues gropash infrared – Teknologji inovative e afirmuar nga KM International – TS Asfalti – B&T Constructions. Asfalti është material i cili i nënshtrohet një konsumimi të përditshëm, gërvishtjeve dhe agjentëve atmosferikë. Ndaj, kujdesi dhe mirëmbajtja e tij janë të domosdoshme për të shmangur përkeqësimin e zonës që i nënshtrohet dështimit, gjë që mund të Read more about Rregullues gropash infrared me performancë të lartë për mirëmbajtjen e rrugëve[…]

Rregullues gropash infrared – Ripërdor, Rigjeneron dhe Riparon

Rregullues inovativ gropash asfalti. Një demonstrim i shkurtër rreth funksionimit të Ngrohësve tanë infrared të asfaltit. Mekanizmi është shumë i thjeshtë: Ripërdor, Rigjeneron dhe Riparon! Frezimi në të ftohtë është një mekanizëm shumë i shtrenjtë për ndërhyrje në mirëmbajtjet e rrugëve. Ndërkohë që frezimi në të nxehtë nëpërmjet teknologjisë infrared është zgjidhja ideale për ndërhyrje Read more about Rregullues gropash infrared – Ripërdor, Rigjeneron dhe Riparon[…]

Kontenitori dhe Rigjeneruesi HotBox i Asfaltit

Ruajtja dhe mbajtja e asfaltit në temperaturë të punueshme nuk do të jetë më një problem me Kontenitorin dhe Rigjeneruesin HOTBOX të asfaltit. Ka ndodhur shpesh herë me kompanitë e rrugëve për tu ndeshur me asfalt të ri që ftohet shpejtë (dhe për këtë arsye nuk është më i punueshëm apo i realizueshëm) për shkak Read more about Kontenitori dhe Rigjeneruesi HotBox i Asfaltit[…]