Riciklimi i asfaltit të frezuar, copëtuar apo thyer KM-T2

Riciklimi i Asfaltit të Frezuar, Copëtuar apo Thyer – KM-T2 Ricikluesi i asfaltit KM-T2 mundëson: (3.5) ton asfalt në orë duke përdorur asfaltin e copëtuar, të thyer ose të frezuar. Çmime nga 12€ në 16€ për ton asfalti. Përdorimi i asfaltit të ricikluar nuk është vetëm një zgjedhje mjedisore, por edhe INTELIGJENTE. Kursimet në buxhetin Read more about Riciklimi i asfaltit të frezuar, copëtuar apo thyer KM-T2[…]

Të rigjenerosh dhe ripërdorësh asfaltin e frezuar? Tani është e mundur!

Çdo vit në Itali ka një prodhim të asfaltit të frezuar prej rreth dhjetë milion ton, një material ky “i konsideruar” inert, prandaj edhe i nënshtrohet deponimit në landfill. Megjithatë, rimëkëmbja e tij, ashtu siç ndodh tashmë në shumicën e vendeve evropiane, mund të garantojë kursime prej 500 milionë euro në vit, një vlerë që Read more about Të rigjenerosh dhe ripërdorësh asfaltin e frezuar? Tani është e mundur![…]