Riciklimi i asfaltit të frezuar, copëtuar apo thyer KM-T2

Riciklimi i Asfaltit të Frezuar, Copëtuar apo Thyer – KM-T2 Ricikluesi i asfaltit KM-T2 mundëson: (3.5) ton asfalt në orë duke përdorur asfaltin e copëtuar, të thyer ose të frezuar. Çmime nga 12€ në 16€ për ton asfalti. Përdorimi i asfaltit të ricikluar nuk është vetëm një zgjedhje mjedisore, por edhe INTELIGJENTE. Kursimet në buxhetin Read more about Riciklimi i asfaltit të frezuar, copëtuar apo thyer KM-T2[…]

Rregullues gropash infrared – Ripërdor, Rigjeneron dhe Riparon

Rregullues inovativ gropash asfalti. Një demonstrim i shkurtër rreth funksionimit të Ngrohësve tanë infrared të asfaltit. Mekanizmi është shumë i thjeshtë: Ripërdor, Rigjeneron dhe Riparon! Frezimi në të ftohtë është një mekanizëm shumë i shtrenjtë për ndërhyrje në mirëmbajtjet e rrugëve. Ndërkohë që frezimi në të nxehtë nëpërmjet teknologjisë infrared është zgjidhja ideale për ndërhyrje Read more about Rregullues gropash infrared – Ripërdor, Rigjeneron dhe Riparon[…]

Kontenitori dhe Rigjeneruesi HotBox i Asfaltit

Ruajtja dhe mbajtja e asfaltit në temperaturë të punueshme nuk do të jetë më një problem me Kontenitorin dhe Rigjeneruesin HOTBOX të asfaltit. Ka ndodhur shpesh herë me kompanitë e rrugëve për tu ndeshur me asfalt të ri që ftohet shpejtë (dhe për këtë arsye nuk është më i punueshëm apo i realizueshëm) për shkak Read more about Kontenitori dhe Rigjeneruesi HotBox i Asfaltit[…]