Rregullues gropash infrared – Ripërdor, Rigjeneron dhe Riparon

Rregullues gropash infrared asfalti – Ripërdor, Rigjeneron dhe Riparon

Rregullues inovativ gropash asfalti.

Një demonstrim i shkurtër rreth funksionimit të Ngrohësve tanë infrared të asfaltit. Mekanizmi është shumë i thjeshtë: Ripërdor, Rigjeneron dhe Riparon!

Frezimi në të ftohtë është një mekanizëm shumë i shtrenjtë për ndërhyrje në mirëmbajtjet e rrugëve. Ndërkohë që frezimi në të nxehtë nëpërmjet teknologjisë infrared është zgjidhja ideale për ndërhyrje të shpejta, me kosto të limituara dhe mbi të gjitha me një rezistencë të përhershme në kohë!

 

Për më shumë informacione mos hezitoni të na kontaktoni:
Dott. Francesco Saggio Tambone
Postuar nga Migena Binjaku
Tel: +355 698009222
e-Mail: info@betconstructions.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *